Prosjekter

Det meste innen tømrerfaget

Nytt kjellervindu i Lillestrøm

Kunden ønsket mer lys i kjellerstuen samt en godkjent rømningsvei. Vi utførte hulltakingen i sprøytebetongen og satt inn vinduet med tilhørende lister. Utvendig ble det installert lyskasse av betong med tilhørende sikkerhetsrister.

 

Rehabilitering i Nittedal

Dette huset var ikke vedlikeholdt på nærmere 40 år, noe som huset tydelig bar preg av. Vi ble kontaktet for rehabilitere boligen i Nittedal for at den skulle fremstå som ny.

Huset ble strippet ned slik at det var kun bindingsverk og eksiterende takverk som var gjenstående. Huset har fått nye overflater innvendig og utvendig. 


Resultatet ble som du kan se på bildene totalt annerledes enn utgangspunktet. Vi har lagt med bilde av boligen før den ble rehabilitert og etter rehabilitering av huset. 

Daybed på Fjellhamar

Kunde ønsket seg daybed / sittegruppe utendørs. Vi bygget en stor og flott benk med sitteplasser til både familie og venner. Benken er laget i impregnert utførelse kledd med bord av Kebony. 

Terasse på Lørenskog

Vi ble kontaktet for å lage en terasse. Vi bisto kunden med valg av materialer, samt utførelse av terrassen. Terrassen er laget i impregnert utførelse kledd med bord av høvlet Kebony med skjult innfesting.

Tilbygg og påbygg på Fjellhamar

På dette arkitekttegnede prosjektet ble det laget tilbygg/påbygg inntil en eksiterende bolig.
Prosjektet inneholder en utleiedel, soverom,bad,stue,vaskerom WC, gang, trapperom samt walkin closet og takterrasse.

Tilbygg på Strømmen

Vi utførte tilbygg og omgjøring av eksiterende bolig på Strømmen. Det ble laget nye planløsninger i begge etasjene som sørger for et moderne og tidsriktig uttrykk.
I tillegg til dette ble laget nytt bad og nytt kjøkken samt lagt opp balansert ventilasjon i alle etasjer for bedre inneklima.

Tilbygg og påbygg i Oslo

Dette prosjektet har tilbygg i 3 etasjer samt et påbygg. I tillegg til dette har boligen fått takterrasse, nye vinduer, nye dører, nytt tak, samt nye overflater i alle rom på eksisterende del.

Det lagt opp balansert ventilasjon i alle etasjer for et bedre inneklima. 

Tilbygg og påbygg på Strømmen

Vi utførte tilbygg og påbygg på enebolig på Strømmen. Taket ble hevet da kunden ønsket åpen himling i alle rom i boligens andre etasje. Dette skaper meget god romfølelse i form av god takhøyde. I tillegg til dette ble det laget ny planløsning i to etasjer med blant annet nye soverom, kjøkken, bad og gang.

Rehablilitert enebolig på Fjellhamar

Huset er opprinnelig bygget i 1979. Kunde ønsket etterisolering / tilleggsisolering, ny kledning utvendig, nye dører, nye vinduer og øvrige flater innvendig. Boligen er kledd i royalimpregnert kledning. 

Nyoppført funkisbolig på Fjellhamar

Bildene under viser en arkitekttegnet bolig på Fjellhamar. Kunden ønsket minst mulig vedlikehold utvendig. Boligen er derfor oppført i thermomur. Dette sikrer minimalt med vedlikehold samtidig som isoleringsevnen er på topp.